Aanbiedingen


Al meer dan 60 jaar in de gemeente Ede!

en vanaf 1 juni 2024 sluiten wij de sportschool!   Geen sporten/lessen meer!!

 

 

 

 

NU BEGINNEN MET SPORT-TRAINING/LES:  

Nu beginnen met Karate of Judo; 

Nu beginnen met Yoga – Body shape – Aerobics; 

Nu beginnen met Fitness – Aquarobic – Aikido; 

 

 

 

WORDT NU LID OF ZELFS SAMEN LID.

Aikido – Fitness vrij-trainen – Aquarobics – Yoga – Karate – Aerobics – Steps – Judo

 

 

LET OP; We hebben de volgende aanbiedingen voor u om het sporten/bewegen bij “Sportschool Venendaal” aantrekkelijk te maken.

* GEZINSKORTING; meerdere gezinsleden ontvangen korting.
 
 
 
 
 
 
 
                                                            ————-
 
 
Aikido      
Gezinskorting
Voordelig zwemmen
Eenvoudig overstappen
 

 

Onbeperkt Vrij Fitness

Zeer voordelig vanaf slechts € 20,00 per maand!  Bijvoorbeeld als u graag voor uzelf traint en meerdere keren per week wilt sporten. 


Gratis proefles

(altijd Open Dag en vrijblijvende proefperiode) 

Bij “Sportschool Venendaal” is het altijd Open Dag! U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen en informatie te vragen. De eerste kennismakingsles is altijd gratis en vrijblijvend. Tevens werken wij met een proefperiode van 1 maand, waarin u vrij bent om de eventuele overeenkomst direct te beeindigen (over het aantal gevolgde lessen bent u wel lesgeld verschuldigd) . Zo kunt u een maand lang kijken of de activiteit iets voor u of uw kind is!


Een Sportkaart

Wilt u iemand een plezier doen en een sportief/gezond kado geven. Vraag dan via email een Sportkaart aan; 10x lekker sporten/bewegen.  En zo; kennismaken met Aikido – Fitness – Aquarobics – Karate of Yoga….ea


Aquarobics

Een lekkere beweegactiviteit in het verwarmde water van 29 graden om uw conditie en fitheid op peil te houden en verder te verbeteren. Begonnen wordt met een warming-up voor de doorbloeding van de spieren om blessures te voorkomen. Daarna oefeningen voor het hele lichaam, ook met lichte gewichtjes en andere attributen. Na de gezamenlijke oefeningen is er tijd om nog even voor uzelf te zwemmen. Bel, mail of kom langs voor meer infomatie en gratis kennismakingsles!


Gezinskorting

Wanneer meerdere leden uit 1 gezinshuishouding bij ons sporten, ontvangen zij allemaal 10% korting op het lesgeldtarief. Deze korting is niet van toepassing op het Fitness Vrij-trainen abonnement.


Voordelig zwemmen

Op alle vrijzwemtijden kunnen leden van “Sportschool Venendaal” voor slechts €3 per keer zwemmen in ons gezellige zwembad in de locatie Ede-Rietkampen. Het water is zeer aangenaam verwarmd met een temperatuur van 29 graden.


Eenvoudig overstappen

U kunt eenvoudig overstappen van de ene naar de andere sportactiviteit. Bel, mail of kom langs bij de balie om dit te regelen.