Aanbiedingen


Al meer dan 60 jaar in de gemeente Ede!

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke aanbiedingen en nieuwe activiteiten. Maak er gebruik van! Bel, mail of kom langs voor meer informatie.

 

NU BEGINNEN MET SPORT-TRAINING/LES:  

Nu beginnen met Zwemles; 

Nu beginnen met Karate of Judo; 

Nu beginnen met Yoga – Body shape – Aerobics; 

Nu beginnen met Fitness – Aquarobic – Aikido; 

 

 

 

SPORTEN IN DE WINTER: WORDT NU LID OF ZELFS SAMEN LID.

Aikido – Fitness vrij-trainen – Aquarobics – Yoga – Karate – Aerobics – Steps – Judo

 

VRIJ-ZWEMMEN

Een zwemkaart voor 10x Vrij-zwemmen NU slechts 45,00 euro.

 

ONBEPERKT  FITNESS VRIJ-TRAINEN: VANAF SLECHTS 18 EURO PER MAAND.

 

 

LET OP; We hebben de volgende aanbiedingen voor u om het sporten/bewegen bij “Sportschool Venendaal” aantrekkelijk te maken.

* GRATIS JUDO / KARATE / BUDO-kleding; bij een jaarlidmaatschap.
* LEDEN VOOR LEDEN; maak iemand lid en ontvang zelf eenmalig ook korting op het lesgeld; een korting van 20% . Heb je tegelijk 2 nieuwe leden; 40% . En bij 3 nieuwe leden tegelijk lid maken – eenmalig 60% korting op een halfjaar lidmaatschap.
* GEZINSKORTING; meerdere gezinsleden ontvangen korting.
 
 
 
 
 
Doorlopend hebben we onderstaande aanbiedingen:
 
 
Gratis judo/karate -pak
Gratis yogamat
 
                                                            ————-
 
 
Aikido      
 
Gezinskorting
Voordelig zwemmen
 
Eenvoudig overstappen
 
Sportmassage
Zonnebank
Huren zwembad, zaal of fitnessruimte
 

Voordelig Zwemlespakket

Direct beginnen met zwemles bij onze zwemschool; het kan nu.

Voor slechts 670 euro kan u kind (tussen 5 en 7 jaar) zwemles krijgen t/m Diploma A.

Voor slechts 830 euro is er een zwemlespakket t/m Diploma B.

Er zijn zwemlessen van 45 minuten – van 90 minuten en van 120 minuten.

Er kan 1x per week en 2x per week worden gezwommen.

 

==>Met 2x per week 90 minuten zwemles, heeft uw kind 3 uur zwemles per week.

 


 

Onbeperkt Vrij Fitness

Zeer voordelig vanaf slechts € 18,00 per maand!  Bijvoorbeeld als u graag voor uzelf traint en meerdere keren per week wilt sporten. Ook handig om vrij te fitnessen wanneer uw kind zwemles, (tuimel) judo of karate heeft.


Gratis proefles

(altijd Open Dag en vrijblijvende proefperiode) 

Bij “Sportschool Venendaal” is het altijd Open Dag! U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen en informatie te vragen. De eerste kennismakingsles is altijd gratis en vrijblijvend. Tevens werken wij met een proefperiode van 1 maand, waarin u vrij bent om de eventuele overeenkomst direct te beeindigen (over het aantal gevolgde lessen bent u wel lesgeld verschuldigd) . Zo kunt u een maand lang kijken of de activiteit iets voor u of uw kind is!


Gratis budopak –  yogamat.

Schrijft u in voor minimaal een jaar, dan ontvangt u een gratis Judo/Karate/Fighting Jitsu of Jiu Jitsu pak of yoga-mat. Niet in combinatie met andere aanbiedingen. 


Een Sportkaart

Wilt u iemand een plezier doen en een sportief/gezond kado geven. Vraag dan via email een Sportkaart aan; 10x lekker sporten/bewegen.  En zo; kennismaken met Aikido – Fitness – Aquarobics – Karate of Yoga….ea


SPINNING-training

“De pittige 45 minuten work-out voor de romp”

 

SPINNING-TRAINING is een (zeer) pittige conditionele training.   
Een non-stop training van 45 minuten met activerende muziek. Voor mannen en vrouwen (16+) die ‘zwaar’ willen trainen. Erg goed als aanvulling op Fitness – Aerobics – Kickboksen en Judo, maar ook goed voor voetballers, handballers en andere sporters. Ter kennismaking kunt u inschrijven voor een GRATIS work-out. Neem gerust een vriend of vriendin mee en probeer het samen uit!


X-Kids

Ben je 7 – 12 jaar en wil je graag afvallen, omdat je te maken hebt met (licht) overgewicht (te hoge BMI), kom dan  meedoen met de speciale X-Kids trainingen. Je sport dan minimaal 2x per week, waardoor je afvalt en je conditie verbeterd. Daarnaast kun je op zondag gratis vrijzwemmen in het lekker verwarmde water van ons zwembad. Hoe meer je beweegt, hoe gemakkelijker je gewicht kwijt raakt. De sportactiviteiten zijn verschillend, zodat het vooral leuk en afwisselend is. Zorg goed voor jezelf en kom gezellig meedoen, samen met andere kinderen die ook willen afvallen!


Aquarobics

Een lekkere beweegactiviteit in het verwarmde water van 31 graden om uw conditie en fitheid op peil te houden en verder te verbeteren. Begonnen wordt met een warming-up voor de doorbloeding van de spieren om blessures te voorkomen. Daarna oefeningen voor het hele lichaam, ook met lichte gewichtjes en andere attributen. Na de gezamenlijke oefeningen is er tijd om nog even voor uzelf te zwemmen. Bel, mail of kom langs voor meer infomatie en gratis kennismakingsles!


Jazzdance (momenteel niet; docente gezocht)

We zijn gestart met Jazzdance in de sportschool in Ede-Rietkampen. Belangstellenden kunnen inschrijven voor een GRATIS kennismakingsles. Ook in reeds bestaande Streetdancegroepen kan meegedaan worden met een gratis proefles! Kom gezellig samen met een vriendinnetje of vriendje en probeer het uit!


Spinning

(training op spinningfietsen)

Een intensieve groepstraining op speciale spinningbikes ondersteund door moderne, stimulerende muziek. Je werkt hard aan je uithoudingsvermogen en vetverbranding, waardoor je veel calorien verbruikt, wat helpt om af te vallen. Bel, mail of kom langs voor meer informatie, de dagen en tijden. Je kunt ook afspreken voor een gratis kennismakingsles, alleen of samen met een vriend of vriendin!


Gezinskorting

Wanneer meerdere leden uit 1 gezinshuishouding bij ons sporten, ontvangen zij allemaal 10% korting op het lesgeldtarief. Deze korting is niet van toepassing op het Fitness Vrij-trainen abonnement.


Zwemles voor vrouwen & Prive zwemles

We hebben zwemlesen voor kinderen vanaf 4 1/2 jaar.

En we hebben speciale zwemlessen voor kinderen met vormen van autisme.

Maar het is ook mogelijk voor vrouwen om te komen leren zwemmen; er is een speciale vrouwen-groep.

Ook is prive zwemles mogelijk.


Voordelig zwemmen

Op alle vrijzwemtijden (ook op zondag!) kunnen leden van “Sportschool Venendaal” voor slechts €2,50 per keer zwemmen in ons gezellige zwembad in de locatie Ede-Rietkampen. Het water is zeer aangenaam verwarmd met een temperatuur van 30 graden.


Eenvoudig overstappen

U kunt eenvoudig overstappen van de ene naar de andere sportactiviteit. Bel, mail of kom langs bij de balie om dit te regelen. Ook wanneer u eens kennis wilt maken met een andere sportactiviteit.


(Sport)massage kortingsbon (masseur gezocht)

Alle nieuwe volwassen leden krijgen bij hun inschrijving een kortingsbon voor een heerlijke (sport)massage.


Zonnebank

Zonder afspraak kunt u voor een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze zonnetunnel om even lekker te ontspannen, of alvast voor te bruinen voor de zomer of om in de winter uw bruine tint te behouden.


Huren zwembad, zaal of fitnessruimte

Ons zwembad is te huur voor bedrijven en particulieren. Een ideaal, overzichtelijke zwembad met water van 30   graden is erg geschikt voor speciale doelgroepen, zoals ouderen, groepen van fysiotherapeuten, kinder-verjaardagsfeestjes etc.. Ook onze sportzalen/finessruimten zijn te huur voor bijvoorbeeld groepen van fysiotherapeuten of bedrijven, het vieren van een verjaardag of andere sportieve activiteiten (eventueel inclusief docent).