Aanbiedingen


Al meer dan 60 jaar in de gemeente Ede!

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke aanbiedingen en nieuwe activiteiten. Maak er gebruik van! Bel, mail of kom langs voor meer informatie.

 

NU BEGINNEN MET SPORT-TRAINING/LES:  

Nu beginnen met Zwemles; 

Nu beginnen met Karate of Judo; 

Nu beginnen met Yoga – Body shape – Aerobics; 

Nu beginnen met Fitness – Aquarobic – Aikido; 

 

 

 

WORDT NU LID OF ZELFS SAMEN LID.

Aikido – Fitness vrij-trainen – Aquarobics – Yoga – Karate – Aerobics – Steps – Judo

 

VRIJ-ZWEMMEN

Een zwemkaart voor 10x Vrij-zwemmen NU slechts 50,00 euro

 

ONBEPERKT  FITNESS VRIJ-TRAINEN: VANAF SLECHTS 20 EURO PER MAAND.

 

 

LET OP; We hebben de volgende aanbiedingen voor u om het sporten/bewegen bij “Sportschool Venendaal” aantrekkelijk te maken.

* GEZINSKORTING; meerdere gezinsleden ontvangen korting.
 
 
 
 
 
 
 
                                                            ————-
 
 
Aikido      
Gezinskorting
Voordelig zwemmen
Eenvoudig overstappen
Huren zwembad, zaal of fitnessruimte
 

Voordelig Zwemles

Direct beginnen met zwemles bij onze zwemschool; het kan nu.

Er zijn zwemlessen van 45 minuten – van 90 minuten en van 120 minuten.

Er kan 1x per week en 2x per week worden gezwommen.

 

==>Met 2x per week 90 minuten zwemles, heeft uw kind 3 uur zwemles per week.

 


 

Onbeperkt Vrij Fitness

Zeer voordelig vanaf slechts € 20,00 per maand!  Bijvoorbeeld als u graag voor uzelf traint en meerdere keren per week wilt sporten. Ook handig om vrij te fitnessen wanneer uw kind zwemles, (tuimel) judo of karate heeft.


Gratis proefles

(altijd Open Dag en vrijblijvende proefperiode) 

Bij “Sportschool Venendaal” is het altijd Open Dag! U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen en informatie te vragen. De eerste kennismakingsles is altijd gratis en vrijblijvend. Tevens werken wij met een proefperiode van 1 maand, waarin u vrij bent om de eventuele overeenkomst direct te beeindigen (over het aantal gevolgde lessen bent u wel lesgeld verschuldigd) . Zo kunt u een maand lang kijken of de activiteit iets voor u of uw kind is!


Een Sportkaart

Wilt u iemand een plezier doen en een sportief/gezond kado geven. Vraag dan via email een Sportkaart aan; 10x lekker sporten/bewegen.  En zo; kennismaken met Aikido – Fitness – Aquarobics – Karate of Yoga….ea


Aquarobics

Een lekkere beweegactiviteit in het verwarmde water van 29 graden om uw conditie en fitheid op peil te houden en verder te verbeteren. Begonnen wordt met een warming-up voor de doorbloeding van de spieren om blessures te voorkomen. Daarna oefeningen voor het hele lichaam, ook met lichte gewichtjes en andere attributen. Na de gezamenlijke oefeningen is er tijd om nog even voor uzelf te zwemmen. Bel, mail of kom langs voor meer infomatie en gratis kennismakingsles!


Gezinskorting

Wanneer meerdere leden uit 1 gezinshuishouding bij ons sporten, ontvangen zij allemaal 10% korting op het lesgeldtarief. Deze korting is niet van toepassing op het Fitness Vrij-trainen abonnement.


Zwemles voor vrouwen & Prive zwemles

We hebben zwemlesen voor kinderen vanaf 4 1/2 jaar.

En we hebben speciale zwemlessen voor kinderen met vormen van autisme.

Maar het is ook mogelijk voor vrouwen om te komen leren zwemmen; er is een speciale vrouwen-groep.

Ook is prive zwemles mogelijk.


Voordelig zwemmen

Op alle vrijzwemtijden (ook op zondag!) kunnen leden van “Sportschool Venendaal” voor slechts €3 per keer zwemmen in ons gezellige zwembad in de locatie Ede-Rietkampen. Het water is zeer aangenaam verwarmd met een temperatuur van 29 graden.


Eenvoudig overstappen

U kunt eenvoudig overstappen van de ene naar de andere sportactiviteit. Bel, mail of kom langs bij de balie om dit te regelen. Ook wanneer u eens kennis wilt maken met een andere sportactivi


Huren zwembad, zaal of fitnessruimte

Ons zwembad is te huur voor bedrijven en particulieren. Een ideaal, overzichtelijke zwembad met water van 29   graden is erg geschikt voor speciale doelgroepen, zoals ouderen, groepen van fysiotherapeuten, kinder-verjaardagsfeestjes etc.. Ook onze sportzalen/finessruimten zijn te huur voor bijvoorbeeld groepen van fysiotherapeuten of bedrijven, het vieren van een verjaardag of andere sportieve activiteiten (eventueel inclusief docent).