Aqua-activiteiten

“Sportschool Venendaal” beschikt over een gezellig en overzichtelijk zwembad met verwarmd water van 29 graden in de locatie aan de Laan der Verenigde Naties 92 in Ede-Rietkampen. Hierin bieden wij diverse aqua-activiteiten. Kijk hieronder verder voor meer informatie over:

Aquarobics  
Vrijzwemmen

Bel, mail of kom langs voor meer informatie of het afspreken van een gratis kennismakingles.

Onderaan vindt u informatie over het huren van het zwembad, bijvoorbeeld om een verjaardagsfeestje te vieren, om met vrouwen onder elkaar te zwemmen, of voor groepen van fysiotherapeuten.

Ook minder valide mensen kunnen gebruik maken van het zwembad. Het zwembad heeft een geleidelijk aflopende trap met leuningen. 


Aquarobics

Een afwisselende, pittige conditietraining in het water op moderne, vlotte muziek. Er wordt begonnen met een warming-up voor de doorbloeding van de spieren om blessures te voorkomen. Daarna worden oefeningen gedaan voor het hele lichaam, ook met lichte gewichtjes en andere attributen. Een goede activiteit om uw conditie te verbeteren en op peil te houden! Er zijn groepen op meerdere dagen van de week, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Bel, mail of kom langs voor de dagen, tijden en gratis proefles!


 

 

Peuterzwemmen

Samen met andere ouders gezellig samen spelen met uw peuter in het heerlijke warme water van 29/30 graden. De afmetingen en temperatuur van het zwembad maken dat het zeer geschikt is voor het zwemmen met kleine kinderen en uw kind niet snel afkoeld. Door speelse watergewenning raakt uw kind al snel vertrouwd in water.


Vrijzwemmen

Tijdens het vrijzwemmen kan men gebruik maken van het zwembad met verwarmd water van 29/30 graden: om met uw kind de zwemslagen extra te oefenen, om samen met uw baby/peuter/kind te spelen in het water, om zelf baantjes te zwemmen of om ontspannen te bewegen,
Vrijzwemmen is op vrijwel alle dagen van de week mogelijk (ook op zondag!). Bel, mail of kom langs voor de dagen en tijden.
Leden kunnen vrijzwemmen voor slechts € 3,00 per keer! Ook niet-leden kunnen komen vrijzwemmen.
Kinderen t/m 11 jaar mogen alleen vrijzwemmen onder begeleiding van een volwassene. Ook minder valide mensen kunnen gebruik maken van het zwembad. Het zwembad heeft een geleidelijk aflopende trap met leuningen.


Huren van het zwembad

Het is mogelijk om het zwembad te huren. Zo kunt u met een eigen groep gebruik maken van het zwembad met heerlijk warm water van 29/30 graden. Het zwembad wordt o.a. verhuurd aan fysiotherpeuten, aan groepen dames en aan ouders om met een groepje kinderen te zwemmen, bijvoorbeeld als verjaardagsfeestje.
Stuur ons een email als u meer informatie wilt ontvangen over de verhuurmogelijkheden.