Aqua-activiteiten

“Sportschool Venendaal” beschikt over een gezellig en overzichtelijk zwembad met verwarmd water van 31 graden in de locatie aan de Laan der Verenigde Naties 92 in Ede-Rietkampen. Hierin bieden wij diverse aqua-activiteiten. Kijk hieronder verder voor meer informatie over:

Aquarobics  
Aquafit  
Aqua Slank Fit
X-Kids   
Babyzwemmen
Peuterzwemmen
Ouder-Kindzwemmen
Vrijzwemmen

Bel, mail of kom langs voor meer informatie of het afspreken van een gratis kennismakingles.

Onderaan vindt u informatie over het huren van het zwembad, bijvoorbeeld om een verjaardagsfeestje te vieren, om met vrouwen onder elkaar te zwemmen, of voor groepen van fysiotherapeuten.

Ook minder valide mensen kunnen gebruik maken van het zwembad. Het zwembad heeft een geleidelijk aflopende trap met leuningen. 

En u kunt terecht voor (sport)massage door een NSG gediplomeerd sportmasseur of gebruik maken van de zonnebank. Kijk hiervoor in het menu onder “Fitness-Activiteiten”.


Aquarobics

Een afwisselende, pittige conditietraining in het water op moderne, vlotte muziek. Er wordt begonnen met een warming-up voor de doorbloeding van de spieren om bessures te voorkomen. Daarna worden oefeningen gedaan voor het hele lichaam, ook met lichte gewichtjes en andere attributen. Een goede activiteit om uw conditie te verbeteren en op peil te houden! Er zijn groepen op meerdere dagen van de week, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Bel, mail of kom langs voor de dagen, tijden en gratis proefles!


Aquafit

Een rustige beweegactiviteit (voor vrouwen en mannen van 55+ jaar) in het verwarmde water van 29/30 graden om uw conditie en fitheid op peil te houden en verder te verbeteren. Begonnen wordt met een warming-up voor de doorbloeding van de spieren. Daarna oefeningen voor het hele lichaam, ook met lichte gewichtjes en andere attributen. Na de gezamenlijke oefeningen is er tijd om nog even voor uzelf te zwemmen.


Aqua Slank Fit

“Sportschool Venendaal” heeft al jaren zeer goede resultaten met de sportieve 10-weekse Aqua Slank Fit Cursus. Wanneer u snel weer in conditie of op gewicht wilt komen, of wanneer u graag wilt afvallen, is deze cursus voor u een aanrader. De cursus bestaat uit 2x per week sporten (aquarobics, fitness- en/of aerobics-activiteiten). Daarnaast ontvangt u een 5-daags dieet en gewichtscontrole. De combinatie van minder eten en meer bewegen zorgt ervoor dat u overtollig lichaamsgewicht kwijt raakt.  


X-Kids

Ben je 7 – 12 jaar en wil je graag afvallen, omdat je te maken hebt met (licht) overgewicht (te hoge BMI), kom dan eens meedoen met de speciale X-Kids trainingen. Je sport dan 2x per week, waardoor je afvalt en je conditie verbeterd. Daarnaast kun je op zondag gratis vrijzwemmen in het lekker verwarmde water van ons zwembad. Hoe meer je beweegt, hoe gemakkelijker je gewicht kwijt raakt. De sportactiviteiten zijn verschillend, zodat het vooral leuk en afwisselend is. Zorg goed voor jezelf en kom gezellig meedoen, samen met andere kinderen die ook willen afvallen!


Babyzwemmen

(ouder-kindzwemmen)

Samen met andere ouders gezellig samen spelen met uw baby in het heerlijke warme water van 29/30 graden.
De afmetingen en de temperatuur van het zwembad maken dat het zeer geschikt is voor het zwemmen met kleine kinderen en uw baby niet snel afkoeld. Door speelse watergewenning raakt uw kind al snel vertrouwd in water.


Peuterzwemmen

(ouder-kindzwemmen)

Samen met andere ouders gezellig samen spelen met uw peuter in het heerlijke warme water van 29/30 graden. De afmetingen en temperatuur van het zwembad maken dat het zeer geschikt is voor het zwemmen met kleine kinderen en uw kind niet snel afkoeld. Door speelse watergewenning raakt uw kind al snel vertrouwd in water.


Vrijzwemmen

Tijdens het vrijzwemmen kan men gebruik maken van het zwembad met verwarmd water van 29/30 graden: om met uw kind de zwemslagen extra te oefenen, om samen met uw baby/peuter/kind te spelen in het water, om zelf baantjes te zwemmen of om ontspannen te bewegen,
Vrijzwemmen is op vrijwel alle dagen van de week mogelijk (ook op zondag!). Bel, mail of kom langs voor de dagen en tijden.
Leden kunnen vrijzwemmen voor slechts € 3,00 per keer! Ook niet-leden kunnen komen vrijzwemmen.
Kinderen t/m 11 jaar mogen alleen vrijzwemmen onder begeleiding van een volwassene. Ook minder valide mensen kunnen gebruik maken van het zwembad. Het zwembad heeft een geleidelijk aflopende trap met leuningen.


Huren van het zwembad

Het is mogelijk om het zwembad te huren. Zo kunt u met een eigen groep gebruik maken van het zwembad met heerlijk warm water van 29/30 graden. Het zwembad wordt o.a. verhuurd aan fysiotherpeuten, aan groepen dames en aan ouders om met een groepje kinderen te zwemmen, bijvoorbeeld als verjaardagsfeestje.
Stuur ons een email als u meer informatie wilt ontvangen over de verhuurmogelijkheden.